Dicomed: de laag geprijsde vinger aan de pols bij suikerziekte testen

Testen voor mensen die aan diabetes lijden zijn er volop, maar het prijsniveau laat nogal eens te wensen over. Kiest u echter voor de producten voor diabetici van Dicomed, dan kunt u rekenen op de goedkoopste suikerziekte testen die online verkrijgbaar zijn. Op onze website vindt u apparatuur voor alle facetten van suikerziekte testen.

Aantrekkelijk geprijsde suikerziekte testen
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Professionele producten voor suikerziekte testen

Een van de eerste benodigdheden voor mensen die op zichzelf regelmatig suikerziekte testen moeten uitvoeren om hun bloedsuikerwaarde te controleren, is een vingerprikker.


Dit instrument is vereist om voor de terugkerende suikerziekte testen een minimale hoeveelheid bloed uit uw vinger te verkrijgen.

Op suikerziekte testen met de juiste vingerprikker

De vingerprikker van Dicomed heeft een instelbare prikdiepte. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u nooit te diep prikt. Een te diepe wond in uw vingertop kan namelijk langdurig bloeden. Bij suikerziekte testen kunt u dit natuurlijk niet gebruiken.

Eerste hulp bij suikerziekte

Testen voor diabetici zijn met bloedsuikermeters van Dicomed vlot uitvoerbaar. U bevestigt de strip in het meetapparaat, waarna uw bloedglucosegehalte snel op het beeldscherm verschijnt. Onze compacte meetinstrumenten zijn gemakkelijk mee te nemen, zodat u bijvoorbeeld ook nooit zonder de nodige suikerziekte testen op reis hoeft te gaan.

Hebt u vragen of wilt u weten wat u te wachten staat met suikerziekte testen, neemt u dan vrijblijvend contact op met onze deskundig en erg vriendelijke medewerkers.

Zij geven u graag alle informatie en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Diabetes Test, Bloedsuikermeter En Glucosemeters Apparatuur


Contact

Alle velden zijn verplicht.

Man / Vrouw
Voorletter(s)
Naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon (overdag)
E-mail
Vraag / opmerking
 
 
Vind ons op Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids! Beoordeel ons op beslist.nl

Dicomed BV | Dokter Stolteweg 27 | 8025 AV Zwolle | Nederland | info@dicomed.nl | Sitemap

Certificaten
Niet alle velden zijn (juist) ingevuld