Dicomed houdt glucosemeters betaalbaar

Ons bedrijf Dicomed is dé specialist als het gaat om glucosemeters. Patiënten met diabetes kunnen niet zonder een instrument om de bloedsuikerwaarde te bepalen en vinden bij ons glucosemeters die uitgerust zijn met de nieuwste technologie. Wij houden de prijzen van onze producten echter ongekend laag.

Ook goede glucosemeters
hoeven niet duur te zijn
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Glucosemeters in diverse uitvoeringen

Om zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen, kunt u bij ons kiezen uit glucosemeters in verschillende modellen.

Deze zijn stuk voor stuk uiterst handzaam. Als u echter voor echte compactheid gaat, vindt u bij ons zelfs 32 gram wegende glucosemeters van zeven millimeter dik. U kunt daarnaast kiezen voor een Engels- of Nederlandssprekende bloedsuikermeter.

Eenvoudig bedieningsgemak met Dicomed's glucosemeters

Gebruiksvriendelijkheid is een ander kenmerk van onze glucosemeters. Een bloedsuikermeter van Dicomed is bijzonder gemakkelijk te bedienen en voor het aflezen van de gemeten bloedglucosewaarde beschikt elk apparaatje over een duidelijk display. Onze glucosemeters zijn bovendien voorzien van de nieuwste technologie voor het doen van exacte metingen.

Onze glucosemeters als totaalpakket te bestellen

Wij leveren onze diabetestestapparatuur altijd in een compleet pakket. Naast een glucosemeter bevinden zich hierin de benodigde batterijen, een vingerprikker met bijbehorende lancetten in een steriele verpakking en controle strips. Voor het opbergen van de bloedsuikermeter leveren wij er een handige etui bij.

Met één van onze glucosemeters kunt u eenvoudig en snel uw bloedsuikerwaarde bepalen. Weet u niet zeker of u dit zelf wel kunt en misschien weet u niet precies wat u mag verwachten van glucosemeters?

Voor al dit soort vragen en meer, kunt u altijd bij ons terecht. U hoeft alleen maar even geheel vrijblijvend contact op te nemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor u klaar!

Diabetes Test, Bloedsuikermeter En Glucosemeters Apparatuur


Contact

Alle velden zijn verplicht.

Man / Vrouw
Voorletter(s)
Naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon (overdag)
E-mail
Vraag / opmerking
 
 
Vind ons op Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids! Beoordeel ons op beslist.nl

Dicomed BV | Dokter Stolteweg 27 | 8025 AV Zwolle | Nederland | info@dicomed.nl | Sitemap

Certificaten
Niet alle velden zijn (juist) ingevuld