Altijd een Dicomed glucose meter naar uw wens!

Dicomed is een bedrijf dat dť specialist van Nederland is op het gebied van meetapparatuur voor diabetespatiŽnten. Elke glucose meter die u bij ons kunt kopen, heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en is bijzonder eenvoudig te bedienen. In ons aanbod ziet u welke apparaat voor u het handigst is.

Voor een betrouwbare glucose meter
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Accurate metingen met Dicomed's glucose meter

Een glucose meter die u bij Dicomed aanschaft, is uitgerust met de nieuwste biosensortechnologie.

U kunt dan ook optimaal vertrouwen op uw bij ons gekochte bloedsuikermeter.

Bovendien worden uw meetgegevens standaard in het geheugen van de glucose meter opgeslagen en berekent het apparaatje ook automatisch de gemiddelde waarden. Zo houdt u zelf een vinger aan de pols.

Glucose meter in een handzaam formaat

Door zijn kleine afmetingen is een glucose meter van Dicomed eenvoudig mee te nemen in de zak van uw jas of broek, of in uw tas. Onze kleinste glucose meter weegt slechts 32 gram en heeft een dikte van niet meer dan zeven millimeter.

Als u een glucose meter bestelt uit het aanbod van Dicomed krijgt u niet alleen gebruiksgemak, maar betaalt u ook een voordelige prijs. Een compleet startpakket hoeft u slechts enkele tientjes te kosten. De kwaliteit blijft daarbij uiteraard gewaarborgd.

Wanneer u niet precies wat u mag verwachten van onze glucose meter, of weet u niet precies hoe het werkt. Voor al dit soort vragen kunt u altijd bij ons terecht.

U hoeft alleen maar even geheel vrijblijvend contact op te nemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor u klaar!

Diabetes Test, Bloedsuikermeter En Glucosemeters Apparatuur


Contact

Alle velden zijn verplicht.

Man / Vrouw
Voorletter(s)
Naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon (overdag)
E-mail
Vraag / opmerking
 
 
Vind ons op Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids! Beoordeel ons op beslist.nl

Dicomed BV | Dokter Stolteweg 27 | 8025 AV Zwolle | Nederland | info@dicomed.nl | Sitemap

Certificaten
Niet alle velden zijn (juist) ingevuld