Bepaal met Dicomed-apparatuur uw diabetes waarden

Om de diabetes waarden in uw bloed in het oog te houden, moet u als diabeticus geregeld een zelftest uitvoeren. Dat u daarvoor een glucose- of bloedsuikermeter gebruikt die uw diabetes waarden nauwkeurig registreert, is van het allergrootste belang. De professioneelste apparatuur op dit gebied vindt u bij ons op deze website.

Test zelf snel en eenvoudig
uw diabetes waarden
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Het meten van diabetes waarden

Voor het vaststellen van uw diabetes waarden, beschikt Dicomed over een totaalpakket dat online kan worden gekocht.

Hiermee komt u er binnen een minuut achter of uw diabetes waarden al dan niet stabiel zijn en kunt u zichzelf indien nodig een insuline-injectie toedienen.

Voor het meten van diabetes waarden heeft u vanzelfsprekend eerst een bloeddruppeltje nodig. Dicomed verkoopt hiervoor een vingerprikker en lancetten. De lancet of naald plaatst u in de vingerprikker. De prikdiepte is van tevoren af te stellen, zodat u altijd een slechts oppervlakkig wondje in uw vingertop maakt.

Uw diabetes waarden aflezen in een bloedsuikermeter

Het vrijgekomen bloed zuigt u op met een teststripje, dat u vervolgens in de glucosemeter plaatst. De handzame apparaatjes van Dicomed maken gebruik van de nieuwste biosensortechnologie en hebben maar vijf seconden nodig om u een accuraat beeld van uw diabetes waarden te geven.

Zelf uw diabetes waarden vaststellen is met onze diabetes tests eenvoudig en snel te uit te voeren. Wij kunnen ons echter voorstellen dat wij op deze site niet al uw vragen hebben beantwoord.

Aarzelt u niet en neem vrijblijvend contact op met een van onze deskundige vriendelijke medewerkers, zij staan altijd voor u klaar!

Diabetes Test, Bloedsuikermeter En Glucosemeters Apparatuur


Contact

Alle velden zijn verplicht.

Man / Vrouw
Voorletter(s)
Naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon (overdag)
E-mail
Vraag / opmerking
 
 
Vind ons op Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids! Beoordeel ons op beslist.nl

Dicomed BV | Dokter Stolteweg 27 | 8025 AV Zwolle | Nederland | info@dicomed.nl | Sitemap

Certificaten
Niet alle velden zijn (juist) ingevuld