Hét adres voor diabetes test apparaten

Voor diabetespatiënten is het noodzakelijk om hun bloedsuikerspiegel in de gaten te houden. Dit doet u natuurlijk het beste met de digitale diabetes test producten van Dicomed. Wij zijn gespecialiseerd in apparatuur waarmee u zelf een diabetes test kunt uitvoeren. U vindt in ons assortiment diverse bloedsuikermeters en bijbehorende accessoires.

Voor een betrouwbare diabetes test
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Dicomed's complete diabetes test pakket

Het diabetes test pakket van Dicomed bestaat naast een digitale meter, uit prikapparatuur en test strips.
U dient deze apart aan te schaffen als u een bloedsuikermeter bestelt.

Zonder deze hulpmiddelen kunt u namelijk geen diabetes test uitvoeren. In tegenstelling tot andere leveranciers, hanteert Dicomed eerlijke prijzen voor test strips en prikapparaten.

De diabetes test apparaten die u bij Dicomed kunt bestellen, kenmerken zich door hun handzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Onze modellen zijn onder meer voorzien van een geheugen, dat de testgegevens met vermelding van datum en tijd opslaat.

Diabetes test met extra mogelijkheden

Om het u nog gemakkelijker te maken, berekenen de Dicomed-apparaatjes waarmee u de diabetes test uitvoert ook zelf de gemiddelde waarde van uw bloedsuikerspiegel. Zo ziet u altijd in één oogopslag wat deze waarde is gemeten over één, twee of vier weken. Op deze website kunt u van elk apparaat de precieze specificaties terugvinden.

Wanneer u niet precies weet hoe het werkt, of weet u niet of zo’n apparaatje wel iets voor u is. Voor al dit soort vragen kunt u altijd bij ons terecht. U hoeft alleen maar even geheel vrijblijvend contact op te nemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor u klaar!

Diabetes Test, Bloedsuikermeter En Glucosemeters Apparatuur


Contact

Alle velden zijn verplicht.

Man / Vrouw
Voorletter(s)
Naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon (overdag)
E-mail
Vraag / opmerking
 
 
Vind ons op Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids! Beoordeel ons op beslist.nl

Dicomed BV | Dokter Stolteweg 27 | 8025 AV Zwolle | Nederland | info@dicomed.nl | Sitemap

Certificaten
Niet alle velden zijn (juist) ingevuld