Test uw bloedsuikerwaarde met Dicomedís bloedsuikermeters

PatiŽnten die diabetes hebben, moeten hun bloed regelmatig testen om te zien wat de hoogte van hun bloedsuikerwaarde is. Hiervoor hebben wij bij Dicomed handige apparaatjes, die online zijn te bestellen. Wij vermelden op deze site veel informatie en geven u de aantrekkelijke adviesprijs erbij, zodat u weet dat u bij ons voor kwaliteit altijd minder betaalt.

Meet uw bloedsuikerwaarde met een betrouwbaar apparaatje
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Uw bloedsuikerwaarde stabiel houden

Wanneer de bloedsuikerwaarde te hoog is, kan dit voor een diabetespatiŽnt verstrekkende gevolgen hebben en in het ergste geval tot een coma leiden.

Het is voor een patiŽnt dus van groot belang om de bloedsuikerwaarde geregeld te meten.

Als diabetespatiŽnt moet u ervoor zorgen dat uw bloedsuikerwaarde op het juiste niveau blijft en niet oploopt. Met een startpakket van Dicomed kunt u uw bloed snel testen, zodat u weet wanneer u insuline moet toedienen. Omdat onze apparatuur van de nieuwste technologie is voorzien, heeft u hiervoor maar een minimale hoeveelheid bloed nodig.

Een totaalpakket voor het bepalen van uw bloedsuikerwaarde

Om uw bloedsuikerwaarde te bepalen, hebben wij naast meetapparatuur ook de benodigde accessoires in ons assortiment. U koopt bij ons dan ook een totaalpakket, waarmee u uw bloedsuikerwaarde gemakkelijk kunt testen en aflezen. Dit pakket bestaat onder meer uit een bloedsuiker meter, prikapparatuur, lancetten en batterijen.

Wanneer u niet precies wat u mag verwachten van een dergelijk apparaatje, of weet u niet of het iets voor u is. Voor dit soort vragen en meer, kunt u altijd bij ons terecht.

U hoeft alleen maar even geheel vrijblijvend contact op te nemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor u klaar!

Diabetes Test, Bloedsuikermeter En Glucosemeters Apparatuur


Contact

Alle velden zijn verplicht.

Man / Vrouw
Voorletter(s)
Naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon (overdag)
E-mail
Vraag / opmerking
 
 
Vind ons op Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids! Beoordeel ons op beslist.nl

Dicomed BV | Dokter Stolteweg 27 | 8025 AV Zwolle | Nederland | info@dicomed.nl | Sitemap

Certificaten
Niet alle velden zijn (juist) ingevuld