Bij Dicomed online een bloedsuiker meter kopen

Een bloedsuiker meter is een instrument dat bedoeld is voor diabetici. Zij kunnen hiermee op basis van een druppeltje bloed aflezen wat het suikergehalte in hun bloed is en dit zo nodig bijregelen met een insuline-injectie. Op deze website kunt u een bloedsuiker meter aanschaffen voor een gunstige prijs.

Bloedsuiker meter met een
voordelig betrouwbaar apparaatje
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Een bloedsuiker meter met snel resultaat

Het testen van uw bloedsuikerwaarde gaat heel eenvoudig met een vingerprikapparaat en de daarbij behorende naaldjes of lancetten.

Hierbij maakt u een minuscuul wondje in uw vinger om een minimale hoeveelheid bloed veilig te stellen.

Met een teststrip en bloedsuiker meter bepaalt u vervolgens de suikerspiegel.

Het bloeddruppeltje brengt u aan op de teststrip, waarna u de strip in de bloedsuiker meter plaatst. Dicomed's gebruiksvriendelijke bloedsuiker meter geeft vervolgens na zo'n vijf seconden aan wat de hoogte van uw bloedsuikerwaarde is. De resultaten worden automatisch in het geheugen opgeslagen.

Bloedsuiker meter van Dicomed: compact en licht in gewicht

Met een bij ons bestelde bloedsuiker meter koopt u een compact meetinstrument, dat handig is mee te nemen. De compactste bloedsuiker meter die wij verkopen, is namelijk nog geen centimeter dik. Zijn beperkte afmeting resulteert dan ook in een gewicht van maar 32 gram.

Ook u kunt door het gebruik van onze bloedsuiker meter eenvoudig en snel uw bloedsuikerwaarde bepalen. Misschien weet u niet precies wat u mag verwachten van een dergelijk apparaatje, of weet u niet zeker of u dit zelf wel kunt?

Voor alle vragen die met een bloedsuiker meter te maken hebben, kunt u altijd bij ons terecht. U hoeft alleen maar even geheel vrijblijvend contact op te nemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor u klaar!

Diabetes Test, Bloedsuikermeter En Glucosemeters Apparatuur


Contact

Alle velden zijn verplicht.

Man / Vrouw
Voorletter(s)
Naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon (overdag)
E-mail
Vraag / opmerking
 
 
Vind ons op Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids! Beoordeel ons op beslist.nl

Dicomed BV | Dokter Stolteweg 27 | 8025 AV Zwolle | Nederland | info@dicomed.nl | Sitemap

Certificaten
Niet alle velden zijn (juist) ingevuld